Over mij - De Brabander Kwaliteitsmanagement
Q-MODULE, kwaliteitsmanagement, agri food, audit
21709
page-template-default,page,page-id-21709,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Over Danny de Brabander

Als zoon van een agrarisch ondernemer en met een afgeronde opleiding in de internationale landbouw, heb ik meer dan 25 jaar werkervaring opgebouwd in de Agro Food sector. Kwaliteitsmanagement en voedselveiligheid in diverse sectoren, met een sterke specialisatie in groenten en fruit.

 

Als onafhankelijk adviseur ligt mijn expertise in het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem voor uw bedrijf, inclusief de begeleiding van het certificeringstraject van bijvoorbeeld: IFS, BRC, FSSC, GMP+, ISO9001, ISO22000.

 

Daarnaast kan ik ingezet worden voor het uitvoeren van interne audits. Het in kaart brengen van klanteisen en het opzetten van maatregelen om hier als bedrijf aan te (blijven) voldoen.

 

Een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden bestaat tevens uit geven van trainingen aan uw medewerkers. Trainingen op het gebied van HACCP, interne auditor en riskmanagement.

 

Daarnaast kan ik voor uw team ingezet worden als coach, kwaliteitscoördinator binnen uw organisatie, stand-by en op afstand.

 

Het komt steeds vaker voor dat ik audits uitvoer bij leveranciers van grondstof en handelspartners voor opdrachtgevers in de voedingsmiddelensector en de retail organisaties. Regelmatig ben ik aan de slag als gekwalificeerd lead auditor voor onafhankelijke certificerende instanties.

 

Duidelijk mag zijn dat ik alle schakels in de keten bezoek en de twee kanten (advies en audits) van het certificeringstraject volledig beheers.

 

Al mijn werkzaamheden passen binnen de door mij ontwikkelde Q-moduleMocht u behoefte hebben aan meer informatie, dan hoor ik dat graag!

Met groene groet,

Danny

qmodule icon

De Q-Module: kwaliteitscheck in 7 modules

Om aan zowel wetgeving-, klant- en leverancierseisen te voldoen moet elk bedrijf in de plantaardige sector volgens kwaliteitsnormen werken en aan hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Met de door mij ontwikkelde Q-MODULE is het voor uw bedrijf mogelijk een eigen kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten. Dit systeem brengt structuur aan in uw bedrijfsvoering, zodat u grip krijgt op al uw bedrijfsrisico’s.

 

Meer weten over de mogelijkheden van de Q-MODULE voor uw organisatie?

Lees verder...